BEDRIJFSKLEDING

Uw kleding is onze zorg

EmbroiderYvonne is hét adres voor professioneel borduurwerk en bedrukkingen, voor zowel werkkleding als gepersonaliseerde borduringen of bedrukkingen. Of je bouwvakker, hovenier, schilder of slager bent. EmbroiderYvonne helpt je aan de ideale set kleding! Uw bedrijfsnaam op textiel! Shirts, polo’s overhemden jassen, broeken en caps. Voor elk budget en elke oplage  borduren of bedrukken wij uw bedrijfskleding. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, maar u kunt het ook geheel aan ons overlaten.

We denken graag met u mee

Bedrijfskleding

Wij verzorgen uw logo of bedrijfsnaam op allerlei soorten textiel o.a. op t-shirts, polo’s, overhemden, jassen, broeken en caps. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, maar u kunt het ook geheel aan ons overlaten.

ONS WERK

Bekijk de voorbeelden voor inspiratie

Accessoires

Naast bedrijfskleding verzorgen wij diverse accessoires met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Bijvoorbeeld op handdoeken, gastendoekjes, dekens, kussens, keycords, tassen.

Offerte aanvragen

Bij EmbroiderYvonne kunt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen om inzicht in de kosten en mogelijkheden te krijgen. Als u grote aantallen besteld, kunnen we interessante kortingen geven.